Etsi koulutusta 👉
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitaja | verkkopainotteinen monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
tammikuu 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
tammikuu 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Sairaanhoitaja | verkkopainotteinen monimuotototeutus

SeAMKin syksyn 2024 yhteishaussa hakijalla on mahdollisuus hakea verkkopainotteiseen opetusryhmään. Verkko-opetus voi tapahtua etukäteen määriteltynä ajankohtana (etäopetus) tai opiskelija voi opiskella verkossa itsenäisesti oman aikataulunsa mukaan. Ammattikorkeakouluopintoihin sisältyvää harjoittelua ei voi toteuttaa verkko-opintoina. Opiskelu verkkopainotteisessa monimuotototeutuksessa edellyttää hyvää ajankäytön hallintaa, itseohjautuvuutta ja valmiutta itsenäiseen opiskeluun.

Verkkopainotteisessa monimuotototeutuksessa opiskellaan samassa tahdissa aikataulutetusti kuin päivä- tai monimuotototeutuksessa. Verkkopainotteisen monimuotototeutuksen opinnot vastaavat työmäärältään sairaanhoitajankoulutuksen vaatimuksia, joten opintoihin tulee varata riittävästi aikaa. Lisäksi jo etukäteen kannattaa miettiä, miten sovittaa yhteen työn, opiskelun ja muun elämän.

Verkkopainotteinen opiskelu monimuotototeutuksessa on aikataulutettua itsenäistä opiskelua verkossa digitaalisia alustoja hyödyntäen. Verkkopainotteinen opiskelu monimuotototeutuksessa ei ole kuitenkaan ainoastaan itsenäistä opiskelua. Opintoihin kuuluu myös mm. aikataulutettua lähiopetusta, jota on maksimissaan 8 päivää kuukaudessa riippuen eri lukukausien opetussisällöistä. Lähiopetuspäivinä opetus järjestetään pääsääntöisesti klo 8-16 (satunnaisesti klo 18 asti). Keväällä 2025 alkavalla MSH25K-ryhmällä lähiopetuspäivät ovat tiistai ja keskiviikko.

Sairaanhoitajaopintoihin kuuluu myös ohjattua harjoittelua. Ohjatut harjoittelut toteutuvat kokopäiväisinä ja ohjattua harjoittelua opinnoista on n. 10 viikkoa / lukukausi. Ensimmäisenä lukukautena ei ole harjoittelua. Opinnoissa on mahdollista joiltakin osin hyödyntää työn opinnollistamista, jos se esimerkiksi harjoittelujakson tavoitteiden saavuttamiseksi on mahdollista. Opinnollistamisessa on kyse opintojen ja työelämän yhdistämisestä huomioiden opintojakson oppimistavoitteet sairaanhoitajan osaamisen kehittymiseksi. Opinnollistamisesta sovitaan erikseen yksilöllisesti ennalta määriteltyjen kriteerien mukaisesti.

Erillishakujen kautta valittujen opiskelijoiden monimuoto-opetus toteutuu henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

tammikuu 2025

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Sairaanhoitajan koulutus täyttää EU-maissa vaadittavat ammatin direktiivit, mikä mahdollistaa tutkinnon vertailtavuuden ja työnteon EU-maissa sairaanhoitajana.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu