Etsi koulutusta 👉
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | Talotekniikka | Sähköinen talotekniikka | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Tampere
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
tammikuu 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
tammikuu 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Insinööri (AMK) | Talotekniikka | Sähköinen talotekniikka | monimuotototeutus

Sähköisen talotekniikan ammattilaiseksi

Haluatko työskennellä sähköinsinöörinä toteuttamassa älykkäitä, energiatehokkaita, toimivia ja turvallisia kiinteistöjä?

Sähköisen talotekniikan tutkinto-ohjelmasta valmistut sähköinsinööriksi, jolle löytyy työpaikkoja kiinteistöjen sähköteknisten ratkaisujen suunnittelijoina, urakoinnin esihenkilö- tai asiantuntijatehtävissä, laitevalmistuksessa ja -myynnissä, valvonta- ja viranomaistehtävissä sekä kiinteistöjen ylläpitotehtävissä. Sinulla on mahdollisuus joko syventyä yhteen osa-alueeseen tai kehittyä laaja-alaiseksi asiantuntijaksi.

Tutkinto-ohjelmassa opit toteuttamaan niitä teknisiä ratkaisuja, joilla erilaisissa kiinteistöissä luodaan terveellisiä ja toimivia olosuhteita, taataan turvallinen ja tehokas sähköenergian käyttö sekä toteutetaan erilaisia älykkäitä toimintoja ja automaattisia ohjauksia. Opit työskentelemään projektiryhmissä yhteistyössä rakentamisen eri osa-alueiden ammattilaisten kanssa.

Saat mahdollisuuksia perehtyä tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja energian käytön haasteisiin, kiinteistöautomaatioon, tietojärjestelmiin ja valaistukseen. Koulutuksemme pohjautuu vahvaan sähkötekniikan osaamiseen ja valmistuessasi opinnot täyttävät kaikki sähköpätevyysvaatimukset. Tutkinnon omien ammattiaineiden lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä rakennetun ympäristön monialaiseksi osaajaksi suorittamalla opintoja esimerkiksi LVI-talotekniikan, sähkövoimatekniikan ja rakennustekniikan tutkinto-ohjelmista tai valitsemalla opintojaksoja Tampereen yliopiston monipuolisesta tarjonnasta.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

tammikuu 2025

  • Monimuotototeutus
  • Tampere
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu